31 Aralık 2014 Çarşamba

Mutlu Yıllar..

31 Aralık 2014 Çarşamba
Siz de önce gaza gelip sonra benim gibi erteleyenlerden misiniz? Yükselenim ikizler ya, korkunç bir maymunumsu iştah var bende. Binbir heves başlayıp sonra yüzüne bakmadığım öyle çok işim bulunmakta ki. Gerçekten çeki düzen vermem lazım kendime. 

Bu yüzden de, instagramda izlediğim fotografik hatıralar'ın tam da benlik olan yazısına denk geldim. Dilek defteri tutup gerçekleşmesini istediğim dileklerimi dediği gibi yazmaya başlayacağım. Dilek defteri gibi dursa da aslında benim için, "yapılacaklar listesi" gibi olacak. Mesela...


"İsveççeyi öğrenmek için çok hevesliyim. Bu dili öğrenmek için gerekli herşey bende var." derken aslında demek istediğim, "Öğren artık lan allahın salağı!"

"Etaminimi işledikten sonra masamda çok güzel duracağına eminim. Bitirmek için gerekli zamanım var." derken aslında demek istediğim, "Elinde kirlendi artık caaaanım masa örtüsü!

Sırf bunun için güzel bir defter aldım kendime. Hatta blog yazısında görüp beğendiğim taştan yapılma defter buldum aldım. Evet, ben ilk defa duydum, çok merak ettim. Daldım bi kırtasiyeye, kırtasiyedeki amca ile aramaya başladık defteri. Uygun kalem bulmakta biraz zorlandım açıkçası, yapraklarında pvc olduğu için kuşe kağıt gibi duruyor ve mürekkebi hemen emmiyor. Kalemle yazmak için defteri açtığımda amca da çok merak etmiş olacak ki, merakla ikimiz de sayfalarını elledik, biraz taciz ettik maalesef :)

Şimdi bu deftere yazıyorum işte. Umudumu, umduklarımı, dilediklerimi, şükürlerimi. Sadece olumlu şeyleri.


Yarım bıraktığım onca şeyin 2015'te tamamlanması dileğiyle,

2015 yılının hepimize insaflı davranması dileğiyle, 
2014'ü aratmaması dileğiyle,

Hepinize mutlu yıllar dilerim.




Foto

4 yorum:

zoitsa dedi ki...

2015 senin yılın olsun..

BlahBlah dedi ki...

teşekkür ederim :) senin yılın da olsun 2015..

Gelin Ayşe dedi ki...

Eee hadi insallaaah :))) ama ben senin yılın olcakmış gibi hissediyorum sanki.

ANNEKIZ dedi ki...

Mutlu yillar canim.gulumseyerek okudum yazini.

 
◄Design by Pocket